Technisch is het beeld van de AEX volgens ABN Amro nog steeds positief aangezien de koers zich boven het uitbraakniveau op 340,21 bevindt. Een stap terug om 340,21 te testen als nieuwe steun is mogelijk maar zal het positieve beeld alleen maar versterken.

Hogere niveaus richting 347,00 blijven technisch gezien dan ook waarschijnlijk. Al met al duikt de term eindejaarsrally weer met enig regelmaat in de media op.

Ook de analisten van de bank zijn positief over de vooruitzichten van de aandelenmarkten.

In het algemeen zijn zij echter voorzichtig ten aanzien van beurswijsheden die jaareffecten betreffen. Zo was de vaak geciteerde wijsheid 'sell in May and go away' dit jaar bepaald geen goede raadgever. Beleggers zouden daardoor dit jaar een mooie rally hebben gemist.

Technisch is het beeld van de AEX volgens ABN Amro nog steeds positief aangezien de koers zich boven het uitbraakniveau op 340,21 bevindt. Een stap terug om 340,21 te testen als nieuwe steun is mogelijk maar zal het positieve beeld alleen maar versterken. Hogere niveaus richting 347,00 blijven technisch gezien dan ook waarschijnlijk. Al met al duikt de term eindejaarsrally weer met enig regelmaat in de media op. Ook de analisten van de bank zijn positief over de vooruitzichten van de aandelenmarkten. In het algemeen zijn zij echter voorzichtig ten aanzien van beurswijsheden die jaareffecten betreffen. Zo was de vaak geciteerde wijsheid 'sell in May and go away' dit jaar bepaald geen goede raadgever. Beleggers zouden daardoor dit jaar een mooie rally hebben gemist.