Daarnaast werd ook nog bekendgemaakt dat de business activiteiten in de Midwest beter dan verwacht meevielen. De traditionele Wall Street slogan "Sell in May and go away" heeft dit jaar alleszins niet gewerkt, mei was zelfs een goede maand voor de Amerikaanse beurzen.

Het is al de zesde maand op rij die door de Dow Jones winstgevend wordt afgesloten. In het geval van de S&P 500 en de Nasdaq was er zelfs sprake van de zevende maand op rij van hogere hogere koersen. De drie belangrijkste indices zijn dit jaar al met 15% gestegen.

Daarnaast werd ook nog bekendgemaakt dat de business activiteiten in de Midwest beter dan verwacht meevielen. De traditionele Wall Street slogan "Sell in May and go away" heeft dit jaar alleszins niet gewerkt, mei was zelfs een goede maand voor de Amerikaanse beurzen. Het is al de zesde maand op rij die door de Dow Jones winstgevend wordt afgesloten. In het geval van de S&P 500 en de Nasdaq was er zelfs sprake van de zevende maand op rij van hogere hogere koersen. De drie belangrijkste indices zijn dit jaar al met 15% gestegen.