In hun langdurige opwaartse klim hebben deze markten altijd al een geaccidenteerd verloop gekend, maar de grotere schommelingen hebben zich daarbij wel vertaald in uitstekende beleggingsresultaten voor wie over voldoende uithoudingsvermogen beschikt.

Vergeet hierbij volgens professor Stefan Duchateau ook niet het kranige verweer van de Aziatische beurzen tijdens de crisis van 2008.

Dit betekent enerzijds ook dat deze fase wellicht een aankoopaangelegenheid vormt maar waarschuwt er anderzijds ook voor dat selectiviteit hoe dan ook van nut zal zijn.

In hun langdurige opwaartse klim hebben deze markten altijd al een geaccidenteerd verloop gekend, maar de grotere schommelingen hebben zich daarbij wel vertaald in uitstekende beleggingsresultaten voor wie over voldoende uithoudingsvermogen beschikt. Vergeet hierbij volgens professor Stefan Duchateau ook niet het kranige verweer van de Aziatische beurzen tijdens de crisis van 2008. Dit betekent enerzijds ook dat deze fase wellicht een aankoopaangelegenheid vormt maar waarschuwt er anderzijds ook voor dat selectiviteit hoe dan ook van nut zal zijn.