Tenslotte ziet Van Herck ook dat de koers nog steeds boven 2 stijgende steunlijnen noteert. Kortom, op de weekgrafiek stelt hij vast dat het aandeel zich in een stijgende trend bevindt die tot op heden niet neerwaarts doorbroken werd. Daarom behoudt hij het vertrouwen in deze Franse herverzekeraar.

Op de daggrafiek legt Van Herck de focus op de horizontale consolidatiefase van de afgelopen maanden. De koers zit gevangen tussen 22 en 24 euro.

Deze consolidatiefases komen vaak voor na een sterke stijging. Dit is zeker het geval voor SCOR waarvan de koers sinds 2012 mooi opveerde.

Van Herck verwacht de komende weken een opwaartse uitbraak uit dit horizontaal consolidatiepatroon en komt aan een

koersdoel van 26 euro door de breedte van het consolidatiepatroon (2 euro) op te tellen bij het uitbraakniveau van 24 euro.

Tenslotte ziet Van Herck ook dat de koers nog steeds boven 2 stijgende steunlijnen noteert. Kortom, op de weekgrafiek stelt hij vast dat het aandeel zich in een stijgende trend bevindt die tot op heden niet neerwaarts doorbroken werd. Daarom behoudt hij het vertrouwen in deze Franse herverzekeraar. Op de daggrafiek legt Van Herck de focus op de horizontale consolidatiefase van de afgelopen maanden. De koers zit gevangen tussen 22 en 24 euro. Deze consolidatiefases komen vaak voor na een sterke stijging. Dit is zeker het geval voor SCOR waarvan de koers sinds 2012 mooi opveerde. Van Herck verwacht de komende weken een opwaartse uitbraak uit dit horizontaal consolidatiepatroon en komt aan een koersdoel van 26 euro door de breedte van het consolidatiepatroon (2 euro) op te tellen bij het uitbraakniveau van 24 euro.