Het werd in 1836 aangevallen door de Mexicanen en ondanks dappere weerstand werden de Amerikaanse verdedigers van het fort - waaronder de legendarische Davy Crockett - verslagen. Op dezelfde manier zou de Tea Party op het slagveld van het schuldenplafond verslagen kunnen worden.

Valliere is namelijk van mening dat de conservatieve vleugel van de republikeinse partij onmogelijk de slag kan winnen. Een 'default' van de Verenigde Staten zou namelijk een catastrofaal effect, zo catastrofaal dat de Tea Party met haar standpunten er alleen maar de tanden op kan stuk bijten.

Het werd in 1836 aangevallen door de Mexicanen en ondanks dappere weerstand werden de Amerikaanse verdedigers van het fort - waaronder de legendarische Davy Crockett - verslagen. Op dezelfde manier zou de Tea Party op het slagveld van het schuldenplafond verslagen kunnen worden. Valliere is namelijk van mening dat de conservatieve vleugel van de republikeinse partij onmogelijk de slag kan winnen. Een 'default' van de Verenigde Staten zou namelijk een catastrofaal effect, zo catastrofaal dat de Tea Party met haar standpunten er alleen maar de tanden op kan stuk bijten.