Paul Richards, head UBS FX Distribution North America, merkt op dat de afgesloten overeenkomst allesbehalve bevredigend kan worden genoemd. De deal vertoont een tijdelijk karakter en in februari van volgend jaar kunnen de problemen opnieuw in alle hevigheid de kop opsteken.

Richards geeft daarom het advies aan zijn klanten-beleggers om hun geld te verhuizen van de VS naar Europa, waar de problemen momenteel veel minder groot zijn. Hij stelt vast dat steeds meer geld inderdaad daadwerkelijk de Atlantische Oceaan oversteekt, een trend die in de komende maanden nog veel sterker kan worden.

Paul Richards, head UBS FX Distribution North America, merkt op dat de afgesloten overeenkomst allesbehalve bevredigend kan worden genoemd. De deal vertoont een tijdelijk karakter en in februari van volgend jaar kunnen de problemen opnieuw in alle hevigheid de kop opsteken. Richards geeft daarom het advies aan zijn klanten-beleggers om hun geld te verhuizen van de VS naar Europa, waar de problemen momenteel veel minder groot zijn. Hij stelt vast dat steeds meer geld inderdaad daadwerkelijk de Atlantische Oceaan oversteekt, een trend die in de komende maanden nog veel sterker kan worden.