Zijn uitspraken deden de kijkers wel even opschrikken, want Druckenmiller waarschuwt dat we dreigen te worden verslonden door een schuldengolf die haar weerga in de geschiedenis niet heeft gekend. In de komende vier jaar dreigen de Amerikaanse schulden met 700 miljard dollar toe te nemen.

De gevolgen daarvan zijn naar de mening van de hedge fund beheerder ronduit dramatisch: binnen 15 tot 20 jaar dreigen onze kinderen door een schuldengolf te worden overspoeld. Druckenmiller praat uiteraard over de Verenigde Staten, maar voegt er meteen aan toe dat hetzelfde geldt voor Europa en Japan.

Zijn uitspraken deden de kijkers wel even opschrikken, want Druckenmiller waarschuwt dat we dreigen te worden verslonden door een schuldengolf die haar weerga in de geschiedenis niet heeft gekend. In de komende vier jaar dreigen de Amerikaanse schulden met 700 miljard dollar toe te nemen. De gevolgen daarvan zijn naar de mening van de hedge fund beheerder ronduit dramatisch: binnen 15 tot 20 jaar dreigen onze kinderen door een schuldengolf te worden overspoeld. Druckenmiller praat uiteraard over de Verenigde Staten, maar voegt er meteen aan toe dat hetzelfde geldt voor Europa en Japan.