Er speelden ook andere redenen mee, waaronder het feit dat de beurzen simpelweg overkocht waren. Er werd dus gezocht naar een katalysator die een correctie kon inluiden.

Buiten de schuldenproblematiek zijn ook de financiële regulering in de Verenigde Staten en een algemeen gevoel van onbehagen bij de beleggers verantwoordelijk voor de recente correctie.

Quincy Krosby, strateeg bij Prudential Financial, is van mening dat de huidige situatie nog wel een tijdje kan aanslepen. Een oplossing voor de Europese schuldproblemen is voorlopig nog niet in zicht.

Krosby adviseert de beleggers om voorlopig voorzichtig te blijven, van echte koopkansen is nog geen sprake. Een schuldherschikking van Griekenland zou een nieuwe koopkans kunnen bieden.

Er speelden ook andere redenen mee, waaronder het feit dat de beurzen simpelweg overkocht waren. Er werd dus gezocht naar een katalysator die een correctie kon inluiden. Buiten de schuldenproblematiek zijn ook de financiële regulering in de Verenigde Staten en een algemeen gevoel van onbehagen bij de beleggers verantwoordelijk voor de recente correctie. Quincy Krosby, strateeg bij Prudential Financial, is van mening dat de huidige situatie nog wel een tijdje kan aanslepen. Een oplossing voor de Europese schuldproblemen is voorlopig nog niet in zicht. Krosby adviseert de beleggers om voorlopig voorzichtig te blijven, van echte koopkansen is nog geen sprake. Een schuldherschikking van Griekenland zou een nieuwe koopkans kunnen bieden.