We lijken te zijn aanbeland in een soort eeuwigdurende depressie, waarbij het af weer wat beter gaat maar waarbij uiteindelijk hele boeltje toch weer de verkeerde richting uitgaat. De situatie kan alleen maar verbeteren wanneer er iets wordt gedaan aan het onderliggende probleem en dat is dat van de schulden.

Die schulden moeten zo snel mogelijk weggewerkt worden, onder andere door het aanslaan van een deel van ons spaargeld. Zolang die schulden in het systeem aanwezig blijven, kan het vertrouwen niet terugkeren en zal de economie in een diep dal blijven rondploeteren.

We lijken te zijn aanbeland in een soort eeuwigdurende depressie, waarbij het af weer wat beter gaat maar waarbij uiteindelijk hele boeltje toch weer de verkeerde richting uitgaat. De situatie kan alleen maar verbeteren wanneer er iets wordt gedaan aan het onderliggende probleem en dat is dat van de schulden. Die schulden moeten zo snel mogelijk weggewerkt worden, onder andere door het aanslaan van een deel van ons spaargeld. Zolang die schulden in het systeem aanwezig blijven, kan het vertrouwen niet terugkeren en zal de economie in een diep dal blijven rondploeteren.