Gisteren vergaderden de ministers van Financiën in Brussel weer over Griekenland, waarbij er vannacht eindelijk een akkoord werd bereikt.

Afgelopen vrijdag liet een woordvoerder van Bondskanselier Merkel weten dat zij met de Italiaan Mario Monti en de Griek Lucas Papademos - premiers en oud Centraal Bankiers - heeft gesproken.

Volgens de woordvoerder hadden zij vertrouwen in een oplossing voor de open vragen die er nog staan.

Zaterdag heeft de Griekse regering een hervormingspakket goedgekeurd dat morgen naar het parlement gaat.

Het ziet er volgens Theodoor Gilissen Bankiers naar uit dat de zaak nu snel wordt afgerond. De markten liepen er al op vooruit:.

Gisteren vergaderden de ministers van Financiën in Brussel weer over Griekenland, waarbij er vannacht eindelijk een akkoord werd bereikt. Afgelopen vrijdag liet een woordvoerder van Bondskanselier Merkel weten dat zij met de Italiaan Mario Monti en de Griek Lucas Papademos - premiers en oud Centraal Bankiers - heeft gesproken. Volgens de woordvoerder hadden zij vertrouwen in een oplossing voor de open vragen die er nog staan. Zaterdag heeft de Griekse regering een hervormingspakket goedgekeurd dat morgen naar het parlement gaat. Het ziet er volgens Theodoor Gilissen Bankiers naar uit dat de zaak nu snel wordt afgerond. De markten liepen er al op vooruit:.