Euro weer onder 1,31 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3077 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,895%, of ruim 3,50% onder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud probeert verder recht te krabbelen, olieprijs blijft zwak

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1595 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of weer fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer onder 1,31 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3077 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,895%, of ruim 3,50% onder dan het slotniveau van vrijdag. Goud probeert verder recht te krabbelen, olieprijs blijft zwak Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1595 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93 dollar betaald of weer fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.