De roep om het aftreden van Letta werd steeds groter, zodat deze uiteindelijk de handdoek in de ring gooide. Waarschijnlijk wordt hij door Renzi opgevolgd. Het spreekt vanzelf dat oude rot Berlusconi langs de zijlijn handenwrijvend staat toe te kijken. Maar het land heeft dringend behoefte aan een stabiele regering.

De Italiaanse economie staat er immers allesbehalve schitterend voor en het is hoog tijd dat er een aantal ingrijpende maatregelen wordt getroffen. Zolang de regeringspartijen elkaar onderling blijven bekampen, is er echter weinig hoop dat de noodzakelijke ingrepen doorgevoerd zullen worden.

De roep om het aftreden van Letta werd steeds groter, zodat deze uiteindelijk de handdoek in de ring gooide. Waarschijnlijk wordt hij door Renzi opgevolgd. Het spreekt vanzelf dat oude rot Berlusconi langs de zijlijn handenwrijvend staat toe te kijken. Maar het land heeft dringend behoefte aan een stabiele regering. De Italiaanse economie staat er immers allesbehalve schitterend voor en het is hoog tijd dat er een aantal ingrijpende maatregelen wordt getroffen. Zolang de regeringspartijen elkaar onderling blijven bekampen, is er echter weinig hoop dat de noodzakelijke ingrepen doorgevoerd zullen worden.