De schim van Ben Bernanke blijft Janet Yellen achtervolgen, waarbij laatstgenoemde weinig anders kan doen dan wat 'helicopter Ben' haar heeft voorgedaan. Die is beginnen te taperen en tot dusver heeft Yellen dat taperen braafjes verder gezet. Echt op de voorgrond is de FED-voorzitter tot dusver nog niet gekomen.

Het uur van de waarheid breekt voor Yellen in de herfst aan wanneer alles loopt zoals gepland de FED zal stoppen met taperen. De vraag is wat er dan moet gebeuren, het volgende aandachtspunt zullen dan de rentevoeten worden. Voorlopig heeft Yellen Bernanke nog niet vervloekt, maar dat kan nog altijd komen.

De schim van Ben Bernanke blijft Janet Yellen achtervolgen, waarbij laatstgenoemde weinig anders kan doen dan wat 'helicopter Ben' haar heeft voorgedaan. Die is beginnen te taperen en tot dusver heeft Yellen dat taperen braafjes verder gezet. Echt op de voorgrond is de FED-voorzitter tot dusver nog niet gekomen. Het uur van de waarheid breekt voor Yellen in de herfst aan wanneer alles loopt zoals gepland de FED zal stoppen met taperen. De vraag is wat er dan moet gebeuren, het volgende aandachtspunt zullen dan de rentevoeten worden. Voorlopig heeft Yellen Bernanke nog niet vervloekt, maar dat kan nog altijd komen.