KBC was in Brussel de sterkste daler, Telenet stak anderzijds weer de neus aan het venster. Mobistar kon de koersdaling in reactie op de cijfers beperken, maar stond bij het slot van de handel toch nog ruim anderhalf procent in het rood. Belgacom dook eveneens in het rood.

Arcelor Mittal en Volvo mochten in reactie op de cijfers hoger, Vinci kreeg echter een negatieve reactie op de gepubliceerde bedrijfsresultaten. UniCredit SpA en Intesa Sanpaolo SpA waren de twee belangrijkste dalers op de beurs van Milaan, die de schaduw van Silvio Berlusconi steeds nadrukkelijker ziet opduiken.

KBC was in Brussel de sterkste daler, Telenet stak anderzijds weer de neus aan het venster. Mobistar kon de koersdaling in reactie op de cijfers beperken, maar stond bij het slot van de handel toch nog ruim anderhalf procent in het rood. Belgacom dook eveneens in het rood. Arcelor Mittal en Volvo mochten in reactie op de cijfers hoger, Vinci kreeg echter een negatieve reactie op de gepubliceerde bedrijfsresultaten. UniCredit SpA en Intesa Sanpaolo SpA waren de twee belangrijkste dalers op de beurs van Milaan, die de schaduw van Silvio Berlusconi steeds nadrukkelijker ziet opduiken.