Dit plan heeft als doel om een toekomst uit te bouwen voor de fabriek. Herhaaldelijke pogingen om afgelopen week via het sociaal overleg de actie te beëindigen bleven zonder resultaat.

Na een stemming werd er vrijdag 25 oktober door de arbeiders beslist om de staking verder te zetten. De bedienden beslisten om hun actie woensdag al te beëindigen.

Omdat de situatie onhoudbaar wordt, werd de productie vanaf gisteren volledig stilgelegd worden. De impact is enorm en de schade loopt op tot in de miljoenen.

Dit plan heeft als doel om een toekomst uit te bouwen voor de fabriek. Herhaaldelijke pogingen om afgelopen week via het sociaal overleg de actie te beëindigen bleven zonder resultaat. Na een stemming werd er vrijdag 25 oktober door de arbeiders beslist om de staking verder te zetten. De bedienden beslisten om hun actie woensdag al te beëindigen. Omdat de situatie onhoudbaar wordt, werd de productie vanaf gisteren volledig stilgelegd worden. De impact is enorm en de schade loopt op tot in de miljoenen.