De Noorse mededingingsautoriteit heeft de overname, die rechtstreeks bijdraagt aan de winst per aandeel, goedgekeurd. Het management van Olav C. Jensen & Søn blijft na overname aan.

Olav C. Jensen & Søn is een kleine technische dienstverlener die gespecialiseerd is in technisch onderhoud en beheer. De onderneming is gevestigd in Ski in Noorwegen, een regio die strategisch tussen de steden Oslo en Fredrikstad ligt.

Deze regio is snelgroeiend en het aantal op de markt aanwezige technische maintenancecontracten groeit navenant. In dit marktsegment beschikt Olav C. Jensen & Søn over een prima marktpositie. Met ongeveer 15 medewerkers wordt circa 3 miljoen euro opbrengsten op jaarbasis gegenereerd.

De Noorse mededingingsautoriteit heeft de overname, die rechtstreeks bijdraagt aan de winst per aandeel, goedgekeurd. Het management van Olav C. Jensen & Søn blijft na overname aan.Olav C. Jensen & Søn is een kleine technische dienstverlener die gespecialiseerd is in technisch onderhoud en beheer. De onderneming is gevestigd in Ski in Noorwegen, een regio die strategisch tussen de steden Oslo en Fredrikstad ligt. Deze regio is snelgroeiend en het aantal op de markt aanwezige technische maintenancecontracten groeit navenant. In dit marktsegment beschikt Olav C. Jensen & Søn over een prima marktpositie. Met ongeveer 15 medewerkers wordt circa 3 miljoen euro opbrengsten op jaarbasis gegenereerd.