SBM Ofshore maakte een goede beurt op Amsterdamse beurs en dit naar aanleiding van een artikel in de Wall Street Journal. Volgens de krant ontkent het hoofd investor relations van het Nederlands bedrijf Nicolas Robert dat er sprake zou zijn van illegalle activiteiten op de Braziliaanse markt.

Op 18 februari had Petroleo Brasileiro SA aangekondigd een onderzoek te zullen instellen naar onregelmatigheden in contracten afgesloten met het bedrijf. Dit onderzoek was het gevolg van de publicatie van documenten op internet die zouden wijzen op dergelijke onregelmatigheden.

SBM Ofshore maakte een goede beurt op Amsterdamse beurs en dit naar aanleiding van een artikel in de Wall Street Journal. Volgens de krant ontkent het hoofd investor relations van het Nederlands bedrijf Nicolas Robert dat er sprake zou zijn van illegalle activiteiten op de Braziliaanse markt. Op 18 februari had Petroleo Brasileiro SA aangekondigd een onderzoek te zullen instellen naar onregelmatigheden in contracten afgesloten met het bedrijf. Dit onderzoek was het gevolg van de publicatie van documenten op internet die zouden wijzen op dergelijke onregelmatigheden.