Het management wijst daarbij op het sterke orderboek. Het management gaf geen verwachting voor 2009. De markt rekent echter op een winstgroei dit jaar met zo'n 4%.

In de ogen van ABN Amro is deze algemene consensus echter te optimistisch omdat de economische crisis SBM zeker niet onberoerd zal laten.

De analisten van de bank denken dat het vertrouwen van beleggers op de korte termijn niet hersteld zal worden, door het gevaar van een zeer moeizaam 2009. Daarom laten zij het advies staan op Houden.

Het management wijst daarbij op het sterke orderboek. Het management gaf geen verwachting voor 2009. De markt rekent echter op een winstgroei dit jaar met zo'n 4%. In de ogen van ABN Amro is deze algemene consensus echter te optimistisch omdat de economische crisis SBM zeker niet onberoerd zal laten. De analisten van de bank denken dat het vertrouwen van beleggers op de korte termijn niet hersteld zal worden, door het gevaar van een zeer moeizaam 2009. Daarom laten zij het advies staan op Houden.