In 1kw09 is een operationeel verlies geleden van $ 10 mln op de vier tankers die in bezit zijn voor conversie in FPSO projecten. Voor het hele jaar wordt een ongeveer gelijke nettowinst als vorig jaar verwacht inclusief een verwachte opbrengst voor belasting van $ 30 mln als incidentele bate uit de verkoop van de activa in Turkmenistan en de benodigde voorzieningen voor de brand op de werf voor booreilanden.

Er wordt een omzet van $ 2,8 - 3,0 mrd voor het gehele jaar verwacht, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Activiteiten in de Offshore Service markt blijven op een hoog niveau.

De beschikbaarheid van werfcapaciteit verbetert en inkoopprijzen tonen een daling. Het bedrijf verwacht dat de netto gearing zal dalen van de huidige 129% naar 110% in de tweede jaar helft. Theodoor Gilissen Bankiers is koper.

In 1kw09 is een operationeel verlies geleden van $ 10 mln op de vier tankers die in bezit zijn voor conversie in FPSO projecten. Voor het hele jaar wordt een ongeveer gelijke nettowinst als vorig jaar verwacht inclusief een verwachte opbrengst voor belasting van $ 30 mln als incidentele bate uit de verkoop van de activa in Turkmenistan en de benodigde voorzieningen voor de brand op de werf voor booreilanden. Er wordt een omzet van $ 2,8 - 3,0 mrd voor het gehele jaar verwacht, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Activiteiten in de Offshore Service markt blijven op een hoog niveau. De beschikbaarheid van werfcapaciteit verbetert en inkoopprijzen tonen een daling. Het bedrijf verwacht dat de netto gearing zal dalen van de huidige 129% naar 110% in de tweede jaar helft. Theodoor Gilissen Bankiers is koper.