Sindsdien zette de koers een patroon van lagere toppen neer wat een dalende trend impliceert. Merk op hoe de koers nog steeds niet boven deze dalende weerstandslijn kon uitstijgen.

Niettemin zien we sinds eind 2012 wel een patroon van hogere bodems ontstaan.

Een cruciale fase breekt dan ook aan: een stijging tot aan de weerstandslijn (rond 15 euro in de komende maanden) is op zich een mooie opportuniteit. Een opwaartse uitbraak zou een zeer "bullish" signaal zijn.

Op de daggrafiek ziet Van Herck de koersopvering van midden maart die in april gevolgd werd door een neerwaartse correctie.

Deze correctie vindt momenteel steun op 12,53 euro (de top van 7 februari 2014). Het is nu uitkijken of er vanaf deze steun een koersherstel kan ingezet worden.

Dynamische beleggers zouden aan de huidige niveaus reeds een eerste positie kunnen nemen. Wie meer zekerheid wil, kan wachten tot een opwaartse uitbraak boven 13,32 euro.

Van Herck mikt in ieder geval op een evenaring van de top van 2 april op 14,26 euro. Maar als de koers hierboven uitstijgt, komt de weerstand van 15 euro in het vizier. Van Herck heeft een advies opbouwen.

Sindsdien zette de koers een patroon van lagere toppen neer wat een dalende trend impliceert. Merk op hoe de koers nog steeds niet boven deze dalende weerstandslijn kon uitstijgen. Niettemin zien we sinds eind 2012 wel een patroon van hogere bodems ontstaan. Een cruciale fase breekt dan ook aan: een stijging tot aan de weerstandslijn (rond 15 euro in de komende maanden) is op zich een mooie opportuniteit. Een opwaartse uitbraak zou een zeer "bullish" signaal zijn. Op de daggrafiek ziet Van Herck de koersopvering van midden maart die in april gevolgd werd door een neerwaartse correctie. Deze correctie vindt momenteel steun op 12,53 euro (de top van 7 februari 2014). Het is nu uitkijken of er vanaf deze steun een koersherstel kan ingezet worden. Dynamische beleggers zouden aan de huidige niveaus reeds een eerste positie kunnen nemen. Wie meer zekerheid wil, kan wachten tot een opwaartse uitbraak boven 13,32 euro. Van Herck mikt in ieder geval op een evenaring van de top van 2 april op 14,26 euro. Maar als de koers hierboven uitstijgt, komt de weerstand van 15 euro in het vizier. Van Herck heeft een advies opbouwen.