Het concern is aantrekkelijk vanwege de leasevloot die momenteel sterk wordt uitgebreid.

De combinatie Lease en Turnkey geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie. De orderportefeuille van de leasevloot bedraagt maar liefst USD 22 mrd en zorgt in de komende jaren voor een stabiele kasstroom.

Vanwege het toegenomen aantal langlopende orders is de gemiddelde looptijd van de leasecontracten flink toegenomen.

De Turnkey divisie, die de FPSO's voor de leasevloot en derden bouwt kan op korte termijn een wat zwakkere bezetting krijgen, maar op lange termijn is het geen probleem. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Het concern is aantrekkelijk vanwege de leasevloot die momenteel sterk wordt uitgebreid. De combinatie Lease en Turnkey geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie. De orderportefeuille van de leasevloot bedraagt maar liefst USD 22 mrd en zorgt in de komende jaren voor een stabiele kasstroom. Vanwege het toegenomen aantal langlopende orders is de gemiddelde looptijd van de leasecontracten flink toegenomen. De Turnkey divisie, die de FPSO's voor de leasevloot en derden bouwt kan op korte termijn een wat zwakkere bezetting krijgen, maar op lange termijn is het geen probleem. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.