Volgens het bedrijf is het hoofd van investor relations, verkeerd geciteerd. Het blijft voorlopig dus wachten op meer duidelijkheid. ABN Amro blijft koper.

Begin 2014 is het Braziliaanse Petrobras een onderzoek gestart naar zijn contracten met de Nederlandse dienstverlener aan de olie- en gasindustrie, in verband met een fraudezaak die speelt rondom SBM Offshore.

Beleggers lijken met de koersstijging voor te sorteren op een minder slechte afloop dan eerder werd verwacht. Nu de verklaring door SBM Offshore is ontkend, lijkt meer geduld op zijn plaats. ABN Amro wacht de uitkomsten van verschillende onderzoeken, zowel in Brazilië als in Afrika, af.

Volgens het bedrijf is het hoofd van investor relations, verkeerd geciteerd. Het blijft voorlopig dus wachten op meer duidelijkheid. ABN Amro blijft koper. Begin 2014 is het Braziliaanse Petrobras een onderzoek gestart naar zijn contracten met de Nederlandse dienstverlener aan de olie- en gasindustrie, in verband met een fraudezaak die speelt rondom SBM Offshore. Beleggers lijken met de koersstijging voor te sorteren op een minder slechte afloop dan eerder werd verwacht. Nu de verklaring door SBM Offshore is ontkend, lijkt meer geduld op zijn plaats. ABN Amro wacht de uitkomsten van verschillende onderzoeken, zowel in Brazilië als in Afrika, af.