Als je maar drie grote orders per jaar nodig hebt is er altijd één zwak kwartaal bij. In de afgelopen kwartalen is er vertraging geweest bij aanbestedingen, maar volgens CEO Chabas is het nu erg druk.

Hij spreekt van een sterke vraag naar FPSO's. Eind 2014 en in 2015 verwacht Theodoor Gilissen Bankiers nieuwe grote orders die de koers een impuls geven.

Volgend jaar zal ook omzet en winst van Lease & Operate flink stijgen door de oplevering van projecten.

De analisten van de bank gaan ervan uit dat dit jaar nog duidelijkheid komt over de consequenties van het fraude-onderzoek, alhoewel dat speculatief is. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Als je maar drie grote orders per jaar nodig hebt is er altijd één zwak kwartaal bij. In de afgelopen kwartalen is er vertraging geweest bij aanbestedingen, maar volgens CEO Chabas is het nu erg druk. Hij spreekt van een sterke vraag naar FPSO's. Eind 2014 en in 2015 verwacht Theodoor Gilissen Bankiers nieuwe grote orders die de koers een impuls geven. Volgend jaar zal ook omzet en winst van Lease & Operate flink stijgen door de oplevering van projecten. De analisten van de bank gaan ervan uit dat dit jaar nog duidelijkheid komt over de consequenties van het fraude-onderzoek, alhoewel dat speculatief is. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.