De "Godot" waar Saxo Bank op wacht is een weksignaal, ofwel de hervormingen die nodig zijn om de wereldwijde economie terug op het goede spoor te brengen.

Tijdens dit kwartaal kan de aandelenmarkt nog verder stijgen dankzij de rugwind van centrale banken en een heleboel goedwillige beleidsmakers die maar al te graag grondige hervormingen uitstellen.

Hoewel ze de economie geen deugd doen, zijn de alsmaar stagnerende groeicijfers in de VS en Europa wel ideaal voor continue stijging van de markt voor aandeelvermogens, omdat dit het weksignaal steeds uitstelt.

De "Godot" waar Saxo Bank op wacht is een weksignaal, ofwel de hervormingen die nodig zijn om de wereldwijde economie terug op het goede spoor te brengen. Tijdens dit kwartaal kan de aandelenmarkt nog verder stijgen dankzij de rugwind van centrale banken en een heleboel goedwillige beleidsmakers die maar al te graag grondige hervormingen uitstellen. Hoewel ze de economie geen deugd doen, zijn de alsmaar stagnerende groeicijfers in de VS en Europa wel ideaal voor continue stijging van de markt voor aandeelvermogens, omdat dit het weksignaal steeds uitstelt.