Saxo Bank is er stellig van overtuigd: ditmaal is het niet anders. Het is nu al lang geleden dat de financiële markten zich als echte financiële markten hebben gedragen, zowat alles is van A tot Z gemanipuleerd door het geld dat de Amerikaanse centrale bank met gulle hand in het systeem heeft gepompt.

Maar vroeg of laat zullen de centrale banken, met op kop natuurlijk de Amerikaanse, de volledige controle over het systeem verliezen en dat zal blijken dat de wetten van vroeger nog altijd zeggingskracht hebben. De beleggers zullen een pak slaag van jewelste krijgen, met dank aan de FED.

Saxo Bank is er stellig van overtuigd: ditmaal is het niet anders. Het is nu al lang geleden dat de financiële markten zich als echte financiële markten hebben gedragen, zowat alles is van A tot Z gemanipuleerd door het geld dat de Amerikaanse centrale bank met gulle hand in het systeem heeft gepompt. Maar vroeg of laat zullen de centrale banken, met op kop natuurlijk de Amerikaanse, de volledige controle over het systeem verliezen en dat zal blijken dat de wetten van vroeger nog altijd zeggingskracht hebben. De beleggers zullen een pak slaag van jewelste krijgen, met dank aan de FED.