De euro wordt kunstmatig in leven gehouden door de Europese bureaucratie. De politici die leven van de euro zullen alles in het werk stellen om de val van de euro te voorkomen. Ze zullen dat blijven doen totdat de instorting van de euro onvermijdelijk zal blijken te zijn.

Saxo Bank beschouwt de euro als een munt van massavernietiging. Het zullen ofwel de kiezers zijn ofwel de markten die de euro onderuit zullen hebben. Volgens Christensen kan het geen kwaad om wat geld te verdienen door de "Currency of Mass Destruction" te shorten.

De euro wordt kunstmatig in leven gehouden door de Europese bureaucratie. De politici die leven van de euro zullen alles in het werk stellen om de val van de euro te voorkomen. Ze zullen dat blijven doen totdat de instorting van de euro onvermijdelijk zal blijken te zijn. Saxo Bank beschouwt de euro als een munt van massavernietiging. Het zullen ofwel de kiezers zijn ofwel de markten die de euro onderuit zullen hebben. Volgens Christensen kan het geen kwaad om wat geld te verdienen door de "Currency of Mass Destruction" te shorten.