Ingevolge de hoge vraag naar EXMAR aandelen heeft SAVEREX NV beslist het eerder aangekondigde bedrag van EUR 45 miljoen te verhogen.

SAVEREX NV is een private vennootschap, gevestigd te Antwerpen en gecontroleerd door Nicolas Saverys, CEO of EXMAR NV.

SAVEREX NV is sinds 2003 hoofdaandeelhouder van EXMAR NV en bezit nog 46.09 % van EXMAR NV en blijft hoofdaandeelhouder van EXMAR NV na de verkoop.

De opbrengst van de verkoop zal aangewend worden voor de terugbetaling van de lening aan SOFINA SA en voor de gedeeltelijke terugbetaling van korte termijnfaciliteiten aan o.a. BNP Paribas Fortis en KBC Bank. SAVEREX NV heeft ingestemd met een lock-up van 6 maanden.

Ingevolge de hoge vraag naar EXMAR aandelen heeft SAVEREX NV beslist het eerder aangekondigde bedrag van EUR 45 miljoen te verhogen. SAVEREX NV is een private vennootschap, gevestigd te Antwerpen en gecontroleerd door Nicolas Saverys, CEO of EXMAR NV. SAVEREX NV is sinds 2003 hoofdaandeelhouder van EXMAR NV en bezit nog 46.09 % van EXMAR NV en blijft hoofdaandeelhouder van EXMAR NV na de verkoop. De opbrengst van de verkoop zal aangewend worden voor de terugbetaling van de lening aan SOFINA SA en voor de gedeeltelijke terugbetaling van korte termijnfaciliteiten aan o.a. BNP Paribas Fortis en KBC Bank. SAVEREX NV heeft ingestemd met een lock-up van 6 maanden.