Dat is volgens Nouriel Roubini niet gebeurd, wel integendeel. Sarkozy stelt zich bijzonder zwak op en heeft op de eerste plaats schrik dat hij de verkiezingen gaat verliezen.

Vanwege die vrees worden zware besparingsmaatregelen en hervormingen stelselmatig uitgesteld. In Griekenland, Ierland en Portugal luidt de alarmbel al, maar in Frankrijk kan dat weldra eveneens het geval zijn.

Nouriel Roubini is van mening dat de Franse situatie er op de keper beschouwd niet veel beter uitziet dan die van de Europese periferie. Frankrijk heeft tot dusver alleen maar kleine maatregelen durven treffen en die gaan duidelijk niet volstaan.

Dat is volgens Nouriel Roubini niet gebeurd, wel integendeel. Sarkozy stelt zich bijzonder zwak op en heeft op de eerste plaats schrik dat hij de verkiezingen gaat verliezen. Vanwege die vrees worden zware besparingsmaatregelen en hervormingen stelselmatig uitgesteld. In Griekenland, Ierland en Portugal luidt de alarmbel al, maar in Frankrijk kan dat weldra eveneens het geval zijn. Nouriel Roubini is van mening dat de Franse situatie er op de keper beschouwd niet veel beter uitziet dan die van de Europese periferie. Frankrijk heeft tot dusver alleen maar kleine maatregelen durven treffen en die gaan duidelijk niet volstaan.