Het Duitse softwarebedrijf SAP heeft de prognoses naar beneden aangepast. Bijkomende investeringen in de software business zullen uiteindelijk het bereiken van het zichzelf opgelegde doelwit qua winstgevendheid naar een verder punt in de toekomst verschuiven.

Die investeringen in software hebben vooral te maken met de cloud business waar SAP dus blijkbaar nog heel wat ruimte om te groeien ziet. Daarom valt de reactie van de beurs te verklaren, de meeste beleggers houden het poeder droog en sturen de koers slechts iets lager.

Het Duitse softwarebedrijf SAP heeft de prognoses naar beneden aangepast. Bijkomende investeringen in de software business zullen uiteindelijk het bereiken van het zichzelf opgelegde doelwit qua winstgevendheid naar een verder punt in de toekomst verschuiven. Die investeringen in software hebben vooral te maken met de cloud business waar SAP dus blijkbaar nog heel wat ruimte om te groeien ziet. Daarom valt de reactie van de beurs te verklaren, de meeste beleggers houden het poeder droog en sturen de koers slechts iets lager.