Bovendien valt moeilijk te zeggen hoeveel olie Saoedi-Arabië al extra bovenpompt. Khalid Al Falih, hoofd van de staatsoliemaatschappij, belooft er alles aan te doen om de rust op de oliemarkt te doen terugkeren.

Saoedi-Arabië pompt momenteel al meer olie op, aldus Khalid Al Falih. Meer details over de hoeveelheid extra olie wou hij echter niet kwijt. Volgens Khalid Al Falih wordt er regelmatig overleg gepleegd met de OPEC.

Iran heeft Saoedi-Arabië echter al gewaarschuwd niet overhaast maatregelen te nemen met betrekking tot de olieprijs. Daardoor kan de volatiliteit op de oliemarkt volgens Iraniërs alleen maar toenemen.

Bovendien valt moeilijk te zeggen hoeveel olie Saoedi-Arabië al extra bovenpompt. Khalid Al Falih, hoofd van de staatsoliemaatschappij, belooft er alles aan te doen om de rust op de oliemarkt te doen terugkeren. Saoedi-Arabië pompt momenteel al meer olie op, aldus Khalid Al Falih. Meer details over de hoeveelheid extra olie wou hij echter niet kwijt. Volgens Khalid Al Falih wordt er regelmatig overleg gepleegd met de OPEC. Iran heeft Saoedi-Arabië echter al gewaarschuwd niet overhaast maatregelen te nemen met betrekking tot de olieprijs. Daardoor kan de volatiliteit op de oliemarkt volgens Iraniërs alleen maar toenemen.