Prins Abdulaziz bin Salman Al Saud stelde bovendien de olie-importerende landen gerust met betrekking tot het opvangen van het eventueel weggevallen van de Libische olieproductie.

Saoedi-Arabië beschikt over voldoende reservecapaciteit om te garanderen dat het olieverbruik op de huidige niveaus blijft. Er is dus geen enkele reden om zich zorgen te maken over de situatie op de oliemarkt.

Prins Abdulaziz bin Salman Al Saud is van mening dat de situatie op de financiële markten - ondanks de huidige onrust - gaat stabiliseren. Hij adviseert de beleggers om het hoofd koel te houden.

Prins Abdulaziz bin Salman Al Saud stelde bovendien de olie-importerende landen gerust met betrekking tot het opvangen van het eventueel weggevallen van de Libische olieproductie. Saoedi-Arabië beschikt over voldoende reservecapaciteit om te garanderen dat het olieverbruik op de huidige niveaus blijft. Er is dus geen enkele reden om zich zorgen te maken over de situatie op de oliemarkt. Prins Abdulaziz bin Salman Al Saud is van mening dat de situatie op de financiële markten - ondanks de huidige onrust - gaat stabiliseren. Hij adviseert de beleggers om het hoofd koel te houden.