De koers kende een sterk jaarbegin maar sinds 2013 kende de koers een daling met zo'n 20%. De belangrijkste fundamentele reden voor dit koersverlies was ongetwijfeld het feit dat beleggers sinds het begin van de zomer volop voor cyclische waarden (met sterke focus op Europa) kozen omdat de macro-economische

indicatoren een herstel lieten zien.

Vanuit technisch standpunt zagen we een zeer hoge stand van de RSI-indicator midden 2013 : vaak het signaal dat een correctie gaat beginnen.

Ondertussen is de RSI-indicator tot zeer lage niveaus teruggevallen en met een stijging begonnen. De koers heeft ondertussen ook de dalende weerstandslijn van mei 2013 opwaarts doorbroken. Van Herck rekent op een verder herstel tot 87 euro.

De koers kende een sterk jaarbegin maar sinds 2013 kende de koers een daling met zo'n 20%. De belangrijkste fundamentele reden voor dit koersverlies was ongetwijfeld het feit dat beleggers sinds het begin van de zomer volop voor cyclische waarden (met sterke focus op Europa) kozen omdat de macro-economische indicatoren een herstel lieten zien. Vanuit technisch standpunt zagen we een zeer hoge stand van de RSI-indicator midden 2013 : vaak het signaal dat een correctie gaat beginnen. Ondertussen is de RSI-indicator tot zeer lage niveaus teruggevallen en met een stijging begonnen. De koers heeft ondertussen ook de dalende weerstandslijn van mei 2013 opwaarts doorbroken. Van Herck rekent op een verder herstel tot 87 euro.