Ook tijdens het boodschappen doen kan worden gekeken of er voldoende kaas aanwezig is. Ook Microsoft en Apple zullen

zich op deze markt gaan richten.

Vele start ups die zich op deze markt richten zullen heel snel worden overgenomen. Sommigen stellen zelfs dat Nest is overgenomen door Google niet omdat ze in de producten geloven maar omdat het bedrijf zo vaak opdook in de zoekmachine van het bedrijf.

Het moest dan ook wel interessant zijn. Wellicht iets te overdreven deze stelling. Maar dat Google voorop wil lopen in de ontwikkeling van het internet lijkt duidelijk te zijn.

Ook tijdens het boodschappen doen kan worden gekeken of er voldoende kaas aanwezig is. Ook Microsoft en Apple zullen zich op deze markt gaan richten. Vele start ups die zich op deze markt richten zullen heel snel worden overgenomen. Sommigen stellen zelfs dat Nest is overgenomen door Google niet omdat ze in de producten geloven maar omdat het bedrijf zo vaak opdook in de zoekmachine van het bedrijf. Het moest dan ook wel interessant zijn. Wellicht iets te overdreven deze stelling. Maar dat Google voorop wil lopen in de ontwikkeling van het internet lijkt duidelijk te zijn.