Die worden vrijdag bekendgemaakt en de algemene verwachting is er dat er buiten de landbouwsector 180.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad anderzijds ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,40%. Meevallende cijfers kunnen de beurskoersen een duwtje in de rug geven.

Gisterenavond werd bekend dat Apple de nieuwe versie van de iPhone inderdaad op 10 juni zal voorstellen. Vandaag is er echter een andere belangrijke gebeurtenis, want Samsung komt met de Smartwatch op de markt. Er beweegt dus vanalles in de mobiele wereld.

Die worden vrijdag bekendgemaakt en de algemene verwachting is er dat er buiten de landbouwsector 180.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad anderzijds ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,40%. Meevallende cijfers kunnen de beurskoersen een duwtje in de rug geven. Gisterenavond werd bekend dat Apple de nieuwe versie van de iPhone inderdaad op 10 juni zal voorstellen. Vandaag is er echter een andere belangrijke gebeurtenis, want Samsung komt met de Smartwatch op de markt. Er beweegt dus vanalles in de mobiele wereld.