Op de financiële markten worden de gekste dingen verteld, waarbij bijvoorbeeld de Amerikaanse centrale bank er van wordt verwacht om zowat alle mogelijke financiële markten te manipuleren. De FED zou met name kost wat kost een stijging van de goudprijs willen afremmen.

Dat zou dan gebeuren conform een afspraak met de Chinezen: deze zouden Amerikaanse staatsobligaties blijven kopen in ruil voor het kunstmatig laag houden van de goudprijs. De samenzweringstheorieën blijken op welbepaalde momenten op te duiken, meer bepaald telkens wanneer de democratie in gevaar is. Wat dus nu opnieuw het geval zou kunnen zijn.

Op de financiële markten worden de gekste dingen verteld, waarbij bijvoorbeeld de Amerikaanse centrale bank er van wordt verwacht om zowat alle mogelijke financiële markten te manipuleren. De FED zou met name kost wat kost een stijging van de goudprijs willen afremmen. Dat zou dan gebeuren conform een afspraak met de Chinezen: deze zouden Amerikaanse staatsobligaties blijven kopen in ruil voor het kunstmatig laag houden van de goudprijs. De samenzweringstheorieën blijken op welbepaalde momenten op te duiken, meer bepaald telkens wanneer de democratie in gevaar is. Wat dus nu opnieuw het geval zou kunnen zijn.