De jarenlange projectervaring van RealDolmen in combinatie met de bewezen spitstechnologie van Trapeze moeten resulteren in betrouwbare, veilige, performante en schaalbare WLAN-architecturen.

Naast prominente partijen als Cisco en HP Procurve, voegt RealDolmen nu een gefocuste wireless partner toe aan zijn lijstje van netwerking partners. Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken.

Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren.

Initieel waren het vooral organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de medische sector, het onderwijs en de hospitality branche die voor Trapeze kozen.

Ondertussen heeft Trapeze ook verschillende belangrijke referenties in de financiële markt omwille van zijn unieke beveiligingseigenschappen.

Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.

De jarenlange projectervaring van RealDolmen in combinatie met de bewezen spitstechnologie van Trapeze moeten resulteren in betrouwbare, veilige, performante en schaalbare WLAN-architecturen.Naast prominente partijen als Cisco en HP Procurve, voegt RealDolmen nu een gefocuste wireless partner toe aan zijn lijstje van netwerking partners. Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken. Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren. Initieel waren het vooral organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de medische sector, het onderwijs en de hospitality branche die voor Trapeze kozen. Ondertussen heeft Trapeze ook verschillende belangrijke referenties in de financiële markt omwille van zijn unieke beveiligingseigenschappen. Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.