De strategische business unit is een contractuele Joint Venture die gezamelijk zal geleid worden. Sang Hyang Seri, het gouvernementele zaadbedrijf zal instaan voor de plaatselijke ervaring, de grond en de infrastructuur.

Vandaag produceert en verdeelt SHS ongeveer 100,000 ton gecertifieerd rijstzaad (ongeveer een derde van de rijstzaadbehoeften in het land). Devgen zal de technologie leveren voor de productie van hybride rijst.

Het geproduceerde zaad zal gedistribueerd worden door zowel SHS als Devgen in Indonesië.

Beide bedrijven hadden reeds lopende overeenkomsten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie van hybride rijst in Indonesië. In het kader van deze overeenkomsten werd Devgen's hybride rijst pijplijn aan veldproeven onderworpen in verschillende regio's van Indonesië. Indonesië heeft het grootste rijstoppervlak in Zuidoost Azïe, namelijk ongeveer 12 miljoen hectare, waarvan slechts enkele procenten bestaan uit hybride rijst.

De strategische business unit is een contractuele Joint Venture die gezamelijk zal geleid worden. Sang Hyang Seri, het gouvernementele zaadbedrijf zal instaan voor de plaatselijke ervaring, de grond en de infrastructuur. Vandaag produceert en verdeelt SHS ongeveer 100,000 ton gecertifieerd rijstzaad (ongeveer een derde van de rijstzaadbehoeften in het land). Devgen zal de technologie leveren voor de productie van hybride rijst. Het geproduceerde zaad zal gedistribueerd worden door zowel SHS als Devgen in Indonesië.Beide bedrijven hadden reeds lopende overeenkomsten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie van hybride rijst in Indonesië. In het kader van deze overeenkomsten werd Devgen's hybride rijst pijplijn aan veldproeven onderworpen in verschillende regio's van Indonesië. Indonesië heeft het grootste rijstoppervlak in Zuidoost Azïe, namelijk ongeveer 12 miljoen hectare, waarvan slechts enkele procenten bestaan uit hybride rijst.