Beide analisten zijn van mening dat september een moeilijke maand kan worden, maar dat tegen het einde van de maand het sentiment op de financiële markten weer kan verbeteren.

Recent hebben de kopzorgen over het Europees bankstelsel opnieuw de kop opgestoken, maar Marc Pado en Rob Morgan verwachten niet dat die gaan blijven duren.

De economie groeit weliswaar traag, maar daar staat tegenover dat de bedrijven goed geplaatst zijn om winst te maken. Een economische opleving tijdens het vierde kwartaal kan de trigger zijn die de aandelenkoersen opnieuw hoger stuurt. De S&P 500 kan het niveau van 1500 bereiken in 2012.

Beide analisten zijn van mening dat september een moeilijke maand kan worden, maar dat tegen het einde van de maand het sentiment op de financiële markten weer kan verbeteren. Recent hebben de kopzorgen over het Europees bankstelsel opnieuw de kop opgestoken, maar Marc Pado en Rob Morgan verwachten niet dat die gaan blijven duren. De economie groeit weliswaar traag, maar daar staat tegenover dat de bedrijven goed geplaatst zijn om winst te maken. Een economische opleving tijdens het vierde kwartaal kan de trigger zijn die de aandelenkoersen opnieuw hoger stuurt. De S&P 500 kan het niveau van 1500 bereiken in 2012.