Ook de Dow Jones heeft nieuwe recordniveaus in de vingers. Ook de andere wereldbeurzen laten zich van hun betere zijde zien, de MSCI All-Country World Index heeft op zijn beurt nieuwe recordniveaus sinds 2007 in de vingers. De beleggers geloven dus blijkbaar nog altijd in aandelen.

Fusies en overnames blijven het beurssentiment stimuleren. Pinnacle Foods is een opmerkelijke stijger op de beurs van Wall Street, de koers noteert meer dan 10% boven het slotniveau van vrijdag, Hillshire Brands gaat akkoord om het bedrijf over te nemen voor een bedrag van 6,60 miljard dollar.

Ook de Dow Jones heeft nieuwe recordniveaus in de vingers. Ook de andere wereldbeurzen laten zich van hun betere zijde zien, de MSCI All-Country World Index heeft op zijn beurt nieuwe recordniveaus sinds 2007 in de vingers. De beleggers geloven dus blijkbaar nog altijd in aandelen. Fusies en overnames blijven het beurssentiment stimuleren. Pinnacle Foods is een opmerkelijke stijger op de beurs van Wall Street, de koers noteert meer dan 10% boven het slotniveau van vrijdag, Hillshire Brands gaat akkoord om het bedrijf over te nemen voor een bedrag van 6,60 miljard dollar.