Euro valt verder terug onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3635 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,536%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt verder terug onder 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3635 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,536%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs iets lager, olieprijs iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.