Euro neemt wat gas terug

Op de valutamarkten moest de euro weer wat gas terugnemen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2331 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,816%, of een daling met ruim één procent tegenover het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie boeken blijven dicht bij huis

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1618 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd weer iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 96 dollar betaald, of half procent meer ten opzichte van het slot van donderdag.

Euro neemt wat gas terug Op de valutamarkten moest de euro weer wat gas terugnemen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2331 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,816%, of een daling met ruim één procent tegenover het slotniveau van vrijdag. Goud en olie boeken blijven dicht bij huis Voor een troy ounce goud werd vanavond 1618 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd weer iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 96 dollar betaald, of half procent meer ten opzichte van het slot van donderdag.