Euro weer boven 1,3250 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro vlot hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs iets lager, olie flink goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1386 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 10 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer boven 1,3250 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro vlot hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs iets lager, olie flink goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1386 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 10 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.