Euro stoot voorbij de kaap van 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3561 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,752%, of ruim een één procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud opnieuw iets goedkoper, olieprijs maakt slipper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1243 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot voorbij de kaap van 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3561 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,752%, of ruim een één procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud opnieuw iets goedkoper, olieprijs maakt slipper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1243 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.