Euro weer opnieuw boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3711 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,642%, of ruim een vol procent procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1331 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro weer opnieuw boven 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3711 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,642%, of ruim een vol procent procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1331 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.