Vooral de horizontale steun op 1.775,22 punten deed mooi zijn werk door elke poging tot neerwaartse doorbraak te stoppen (intraday ging de koers van de S&P 500 wel door de steun maar het was moeilijk om er als slotkoers onder te blijven).

De RSI-indicator blijft sinds september 2013 wel negatief divergeren met de index en een nieuw historisch record zal dit niet veranderen.

Dit blijft een belangrijk oranje knipperlicht voor deze index. Na de indrukwekkende prestatie van dit jaar zou een gezonde correctie wel op zijn plaats zijn.

Het spreekt volgens Geert Van Herck voor zich dat de belangrijke steun op 1.775,22 punten het richtbaken voor deze index blijft : zolang de index erboven blijft, ziet hij geen reden om posities af te bouwen.

Vooral de horizontale steun op 1.775,22 punten deed mooi zijn werk door elke poging tot neerwaartse doorbraak te stoppen (intraday ging de koers van de S&P 500 wel door de steun maar het was moeilijk om er als slotkoers onder te blijven). De RSI-indicator blijft sinds september 2013 wel negatief divergeren met de index en een nieuw historisch record zal dit niet veranderen. Dit blijft een belangrijk oranje knipperlicht voor deze index. Na de indrukwekkende prestatie van dit jaar zou een gezonde correctie wel op zijn plaats zijn. Het spreekt volgens Geert Van Herck voor zich dat de belangrijke steun op 1.775,22 punten het richtbaken voor deze index blijft : zolang de index erboven blijft, ziet hij geen reden om posities af te bouwen.