Voorlopig hebben we nog altijd weinig indicaties over het tijdstip waarop de Amerikaanse centrale bank haar basisrente zal verhogen. Op de meeting in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming maakte FED-president Janet Yellen opvallend weinig indruk.

Ze sprak hoofdzakelijk over de situatie op de arbeidsmarkt, maar bleef zelfs wat de jobcreatie op de vlakte. Het blijft onduidelijk of de Amerikaanse arbeidsmarkt voldoende snelheid heeft gekregen om zich te blijven herstellen. In de komende weken zal de evolutie van de arbeidsmarkt op de voet gevolgd worden.

Voorlopig hebben we nog altijd weinig indicaties over het tijdstip waarop de Amerikaanse centrale bank haar basisrente zal verhogen. Op de meeting in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming maakte FED-president Janet Yellen opvallend weinig indruk. Ze sprak hoofdzakelijk over de situatie op de arbeidsmarkt, maar bleef zelfs wat de jobcreatie op de vlakte. Het blijft onduidelijk of de Amerikaanse arbeidsmarkt voldoende snelheid heeft gekregen om zich te blijven herstellen. In de komende weken zal de evolutie van de arbeidsmarkt op de voet gevolgd worden.