President Barack Obama handhaaft inmiddels zijn voorstel om de belastingen voor de middenklasse niet te verhogen. Volgens Obama, die vandaag een fabriek in Pennsylvania bezocht, gaat de gemiddelde Amerikaan volgend jaar minder kunnen uitgeven aan kerstcadeautjes wanneer iedereen meer belastingen moet betalen.

Dat betekent echter dat vooral de rijkere Amerikanen met hogere belastingdruk te maken zullen krijgen en daar verzetten de republikeinen zich dan weer tegen. Hoe dan ook zal één van beide partijen toegevingen moeten doen om tot een overeenkomst te komen.

President Barack Obama handhaaft inmiddels zijn voorstel om de belastingen voor de middenklasse niet te verhogen. Volgens Obama, die vandaag een fabriek in Pennsylvania bezocht, gaat de gemiddelde Amerikaan volgend jaar minder kunnen uitgeven aan kerstcadeautjes wanneer iedereen meer belastingen moet betalen. Dat betekent echter dat vooral de rijkere Amerikanen met hogere belastingdruk te maken zullen krijgen en daar verzetten de republikeinen zich dan weer tegen. Hoe dan ook zal één van beide partijen toegevingen moeten doen om tot een overeenkomst te komen.