Eigenlijk durft niemand meer tegen de FED in te gaan, de Amerikaanse centrale bank blijft massaal geld in het systeem pompen en daardoor kunnen de koersen alleen maar stijgen. David Tepper van Appaloosa Management blijft daarom positief, willen of niet.

Vandaag zijn opnieuw alle 10 belangrijke indices uit de S&P 500 hoger geopend. Op de valutamarkten ligt de euro nog steeds afwachtend op koers, van enig herstel van de koers is geen sprake. Ook de goud- en de olieprijzen blijven onder druk staan, zij het dat van grote bewegingen voorlopig geen sprake is.

Eigenlijk durft niemand meer tegen de FED in te gaan, de Amerikaanse centrale bank blijft massaal geld in het systeem pompen en daardoor kunnen de koersen alleen maar stijgen. David Tepper van Appaloosa Management blijft daarom positief, willen of niet. Vandaag zijn opnieuw alle 10 belangrijke indices uit de S&P 500 hoger geopend. Op de valutamarkten ligt de euro nog steeds afwachtend op koers, van enig herstel van de koers is geen sprake. Ook de goud- en de olieprijzen blijven onder druk staan, zij het dat van grote bewegingen voorlopig geen sprake is.