Euro stoot terug richting 1,33 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3283 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,407%, of driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs herstelt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1277 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot terug richting 1,33 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3283 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,407%, of driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs herstelt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1277 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.