Ten tweede heeft hij er het volste vertrouwen in dat de Amerikaanse economie beter dan verwacht gaat presteren. Paulsen wijst er bovendien op dat de waarderingen momenteel laag zijn. À propos, op de Amerikaanse beurzen valt vandaag nog altijd niet veel te melden, de koersen blijven dicht bij huis.

Da Vita op Aanbevolen Lijst ABN Amro

Eind mei meldde dialyseaanbieder Da Vita het Amerikaanse bedrijf Healthcare Partners te zullen overnemen. ABN Amro liet toen al weten, deze overname te beschouwen als een positieve stap voor Da Vita.

In het verlengde hiervan werd het aandeel Da Vita -dat al een koopadvies had- op de Aanbevolen Lijst van de bank te plaatsen.

Da Vita telde USD 4,4 miljard neer voor Healthcare Partners. De overname van Healthcare Partners resulteert in een nieuwe onderneming die Da Vita HealthCare Partners gedoopt is.

Healthcare Partners bestaat uit een groep artsenpraktijken die tezamen circa 670.000 patiënten bedienen, met name in de zuidelijke staten Florida, Californië en Nevada, waar veel gepensioneerden wonen.

De analisten van ABN Amro voorzien dat deze overname zal resulteren in indrukwekkende synergievoordelen: nu de artsen van Healthcare Partners en de dialysespecialisten van Da Vita de handen ineenslaan, kan aan meer patiënten een totaalbehandeling worden aangeboden.

Zij denken dat de winst per aandeel van Da Vita met meer dan 10% kan stijgen vanwege deze zet. Bovendien zijn de analisten zeer te spreken over het feit dat Da Vita de solide, hoge cash flow aanwendt om veel -goede- overnames te doen, zowel in de VS als daarbuiten.

Ten tweede heeft hij er het volste vertrouwen in dat de Amerikaanse economie beter dan verwacht gaat presteren. Paulsen wijst er bovendien op dat de waarderingen momenteel laag zijn. À propos, op de Amerikaanse beurzen valt vandaag nog altijd niet veel te melden, de koersen blijven dicht bij huis. Da Vita op Aanbevolen Lijst ABN Amro Eind mei meldde dialyseaanbieder Da Vita het Amerikaanse bedrijf Healthcare Partners te zullen overnemen. ABN Amro liet toen al weten, deze overname te beschouwen als een positieve stap voor Da Vita. In het verlengde hiervan werd het aandeel Da Vita -dat al een koopadvies had- op de Aanbevolen Lijst van de bank te plaatsen. Da Vita telde USD 4,4 miljard neer voor Healthcare Partners. De overname van Healthcare Partners resulteert in een nieuwe onderneming die Da Vita HealthCare Partners gedoopt is. Healthcare Partners bestaat uit een groep artsenpraktijken die tezamen circa 670.000 patiënten bedienen, met name in de zuidelijke staten Florida, Californië en Nevada, waar veel gepensioneerden wonen. De analisten van ABN Amro voorzien dat deze overname zal resulteren in indrukwekkende synergievoordelen: nu de artsen van Healthcare Partners en de dialysespecialisten van Da Vita de handen ineenslaan, kan aan meer patiënten een totaalbehandeling worden aangeboden. Zij denken dat de winst per aandeel van Da Vita met meer dan 10% kan stijgen vanwege deze zet. Bovendien zijn de analisten zeer te spreken over het feit dat Da Vita de solide, hoge cash flow aanwendt om veel -goede- overnames te doen, zowel in de VS als daarbuiten.